Újdonságok a Turkesztánon

Szolgálati Közlemény!

Új év, új dolgok a Turkesztán Tájmzon!

turkmenbashi.jpg

- Tematikus hónapok: mint ahogy láthattátok, január 14-től például üzbég tematikus hónap indult a blogon. A jövőben több hasonlót is szeretnénk tartani, szóval rendszeresen hirdetünk meg majd ilyeneket. Bárminemű javaslatot szívesen fogadunk a tematikát illetően (is).

uzpeople.jpg

- Heti Turkesztán: január 17-e vasárnaptól indul a heti hírösszefoglaló itt a blogon. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor ez, mint ahogy a címe is mutatja, heti rendszerességgel fog megjelenni.

- Új állandó oldalak: hamarosan új állandó linkek fognak megjelenni a főcím alatt. A tematikán még dolgozunk, így ezzel kapcsolatban is szívesen veszünk bármilyen javaslatot. Az első témának "illiberális elvtársaink/barátaink" bemutatását gondoltuk. Az üzbég tematikus hónap keretében ez az üzbég elnök, Islam Karimov (lent) bemutatásával fog kezdődni.

karimov.jpg

- Irány Turkesztán!: szeretnénk promotálni az olvasók körében, hogy Turkesztán egy elérhető úticél, és ennek megfelelően a lehetőségeinkhez mérten szeretnénk megkönnyíteni az ide való utazást. Ezen még nem kicsit kell dolgoznunk, de rajta vagyunk és reméljük, hogy hamarosan elindulhat a dolog.